Bekijk hier ons portfolio!

De technische onderdelen gigant INDI.nl vroeg ons een aftermovie te maken van hun robot wars evenement. Hierin vonden zij het belangrijk dat de omgeving waarin de robot gevechten gehouden werden goed in beeld kwamen. 

Dit is een aftermovie van het St. Tropez evenement georganiseerd door Kaaphorn. Er moest een duidelijk beeld gevormd worden van het evenement. Hierin zijn verschillende technieken gebruikt zoals een timelapse, de drone en de grondcamera om dit beeld te creeëren. Ook zijn er vele editing technieken toegepast om een mooi eindresultaat te bereiken.

Voor deze luisterroute hebben wij een korte promotie video gemaakt. Bij deze video hebben wij een gedeelte van de route vastgelegd doormiddel van een timelapse. Ook hebben wij een drone gebruikt, en hiermee een aantal gave beelden van de stad Groningen gemaakt.

Toentje is een tuin in Groningen die groente produceert voor onder andere de voedselbank. Deze video is gemaakt om meer aandacht te vragen voor de kweek van biologische groenten. Hierin wilde zij laten zien hoe mooi de tuin er bij ligt in de bloeiperiode. Deze video is voor promotie doeleinden gebruikt via sociale media.

Deze video hebben wij speciaal geproduceerd voor opkomende DJ Patrick van der Lit. In deze video moest de energie die hij uitstraalt in beeld gebracht worden.

Deze video hebben wij gemaakt voor de voedselbank in Groningen. Voor en tijdens de opnames van deze video hebben wij meegelopen in de dagelijkse werkzaamheden van de voedselbank. Deze dagelijkse werkzaamheden hebben wij daarna vastgelegd in een informatieve video.

Wijkhotel Stee in Stad is gevestigd in het centrum van Groningen. Alle kamers zijn op een unieke wijze ingericht. Deze unieke stijl hebben wij in een korte video vastgelegd.

Qua Vure is een kapperszaak die meer klanten wilde werven d.m.v. een bedrijfsvideo. In deze video zie je hoe zij te werk gaat, hoe zij met klanten om gaat en krijg je een duidelijke indicatie van de kapperszaak. Dit is een goede manier om meer klanten te bereiken.

Wij waren een dag onderweg met de nieuwe Peugeot e-208. 

Er werd ons gevraagd om een simpele aftermovie te maken van het BonnyFest 2019. In deze video word het evenement kort weergegeven.

Wij hebben tijdens de eerste weken van de corona pandemie een vriendengroep gevolgd die de lockdown gebruikt hebben voor een sportieve uitdaging. In deze korte documentaire is te zien hoe zij zich voorbereiden op de langste triatlon die er is. 

Sven Roes (Shorttracker Nederlands team)  vroeg ons een korte video te maken van zijn nieuwe auto. Deze auto kreeg hij namens zijn sponsoren, het was dus cruciaal dat deze goed in beeld kwamen. Wij hebben twee korte video's gemaakt zodat deze gemakkelijk op sociaal-media geplaatst konden worden. 

Sven Roes (Shorttracker Nederlands team)  vroeg ons een korte video te maken van zijn nieuwe auto. Deze auto kreeg hij namens zijn sponsoren, het was dus cruciaal dat deze goed in beeld kwamen. Wij hebben twee korte video's gemaakt zodat deze gemakkelijk op sociaal-media geplaatst konden worden.